Handelsbetingelser og vilkår

Betaling og levering

Vi modtager betaling med Dankort, Visa, MasterCard, MobilePay, Maestro og Visa Electron. Beløbet trækkes først, når varen afsendes. 

Priserne er angivet i danske kroner. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet.

Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage efter du har modtaget din ordrebekræftelse. Vi er desværre ikke herre over leveringstiderne, og kan derfor ikke holdes ansvarlig for dette. 

Du vil altid kunne se de samlede leveringsomkostninger, når du vælger leveringsform i forbindelse med gennemførelsen af din ordre. Vi leverer til hele Danmark samt flere udenlandske destinationer, som fremgår af vores checkout, når du vælger leveringsadresse.

 

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle eller alle varer. Se om tilbagebetaling af leveringsomkostninger ved fortrydelse nedenfor.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du modtager varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Ved fortrydelse bedes du henvende dig enten telefonisk eller pr. mail hurtigst muligt, dog inden for den normale frist som er 14 dage fra den dag du modtager varene.

 

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende varen til vores butik, på Istegade 134, 1650 København. Det er også muligt at henvende sig personligt med de varer der skal returneres. Man betaler selv for returnering af af en fortrudt varekøb.

 

 

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse

Ved refundering tilbagebetaler vi beløbet ekslusiv leveringsomkostningerne. Vi bestræber os på at tilbagebetale beløbet hurtigst muligt, dog senest 14 dage fra dags dato, hvor vi har modtaget en henvendelse fra dig om fortrydelse af disse varer. Tilbagebetalingen kan kun tilbageholdes i tilfælde af at varerne ikke er modtaget hos, i så fald kan der gå mere end de oplyste 14 dage.

 

 

Reklamation

Hvis du køber en vare, og der er en mangel ved den – fx en materiale eller fabrikationsfejl, så har du fra leveringstiden til og med 24 måneder frem til at henvende dig til os via kontakt formularen.